Pentuja

Chilille luvassa ensimmäiset pennut keväällä/kesällä 2022! 

EN MYY PENTUJA EI-HARRASTAVIIN KOTEIHIN (rauhallisen pennun kohdalla voin tehdä poikkeuksen mutta käytän harrastavia vanhempia niin mahdollisuus että pentueeseen syntyy rauhallisempi tapaus on aika pieni) ENKÄ MYÖSKÄÄN MYY VÄRIN PERUSTEELLA PENTUJA. EN MYY PAMPAITA ENSIMMÄISEKSI KOIRAKSI RODUN HAASTAVUUDEN TAKIA.

Pennut asuvat minulla kotona, sisätiloissa. Ne tulevat tottumaan vieraileviin lapsiin, lauman muihin koiriin ja kissoihin sekä kaikkiin kodin normaaleihin ääniin. Pennut luovutetaan uusiin koteihinsa 8 viikon iässä madotettuina, Suomen Kennelliittoon rekisteröityinä, mikrosirutettuina, silmäpeilattuina ja eläinlääkärin tutkimina.

Pyrin aina löytämään jokaiselle pennulle sille sopivaa kotia. Kantakoirani on hyvin energinen ja työkoiramainen, siksi en myy pelkästään seurakoiriksi. Valitsen mihin kotiin kukin pentu menee, ostajani eivät siis itse saa valita pentunsa. Toiveita saa aina esittää. 

Vaikka pentusi vanhemmilla olisi suurikin rivi titteleitä ja harrastustuloksia, en voi luvata juuri teidän pennulle samoja titteleitä. En myöskään voi luvata tietynkokoista koiraa, rodun monimuotoisuuden takia koirista voi tulla hyvinkin erikokoisia. Chili on ylisuuri, siksi pennuistakin voi tulla liian isoja, vaikka jalostuksella ja uroksen valinnalla pyrin pienentämään kokoa. 

Jos olet kiinnostunut pennusta, otathan yhteyttä sähköpostiini sophie1lindstrom@gmail.com. Kerro itsestäsi ja millaisen kodin voit pennulle tarjota. EN PIDÄ JONOTUSLISTAA PENTUIHIN! KUN PENNUT SYNTYVÄT, KÄYN LÄPI KIINNOSTUNEIDEN LISTAA JA VALITSEN SIELTÄ SOPIVIA KOTEJA JOKAISELLE PENNULLE. ETSIN AINA SIJOITUSKOTEJA, JOS ASUT KYMENLAAKSOSSA TAI ITÄ-UUDELLAMAALLA NIIN KYSYTHÄN LISÄÄ JOS OLET KIINNOSTUNUT.