Pentuja

Minullekko Huihai-pentu?

Olen kasvattajana keskittynyt kehittämään toimivia harrastuskoiria, joka näkyy koiravalinnoissani ja kasvatusperiaatteissani. Olen tarkka kodin valinnassa, enkä myy pentua ei-harrastaviin koteihin enkä myöskään esimerkiksi pelkästään värin perusteella. En myöskään mielelläni myy pampaita ensimmäiseksi koiraksi, rodun haastavuuden takia. 

En pidä kiinnostuneista varsinaista jonotuslistaa, vaan kirjaan ylös ja lähetän infosähköposteja, sitten kun pennut syntyvät käyn läpi ja kysyn kuka on valmis ottamaan pentua ja näistä sitten valitsen pennuille kodin sen pennun ehdoilla. 

Pennut asuvat minulla kotona, sisätiloissa. Ne tulevat tottumaan vieraileviin lapsiin, lauman muihin koiriin ja kissoihin sekä kaikkiin kodin normaaleihin ääniin. Pennut luovutetaan uusiin koteihinsa aikaisintaan 8 viikon iässä madotettuina, Suomen Kennelliittoon rekisteröityinä, mikrosirutettuina, silmäpeilattuina ja eläinlääkärin tutkimina. Pennun hinta on 2000 euroa.

Pyrin aina löytämään jokaiselle pennulle sille sopivaa kotia. Kantakoirani on hyvin energinen ja työkoiramainen, siksi en myy pelkästään seurakoiriksi. Valitsen mihin kotiin kukin pentu menee, ostajani eivät siis itse saa valita pentunsa. Toiveita saa aina esittää, etenkin sukupuolesta. 

Vaikka pentusi vanhemmilla olisi suurikin rivi titteleitä ja harrastustuloksia, en voi luvata juuri teidän pennulle samoja titteleitä. En myöskään voi luvata tietynkokoista koiraa, rodun monimuotoisuuden takia koirista voi tulla hyvinkin erikokoisia. Chili on ylisuuri, siksi pennuistakin voi tulla liian isoja, vaikka jalostuksella ja uroksen valinnalla pyrin pienentämään kokoa. 

Jos olet kiinnostunut pennusta, otathan yhteyttä alla olevan kyselyn kautta:

Linkki pentukyselyyn.

Etsin aina sijoituskoteja, jos asut Kymenlaaksossa tai Itä-Uudellamaalla niin kysythän lisää, jos sijoituskoirakin kiinnostaa. Lue ensin tästä mitä pitää sijoituskoiran kanssa ottaa huomioon.