Pentuja

Minulleko Huihai-pentu?

Olen kasvattajana keskittynyt kehittämään pampaissa toimivia harrastuskoiria, mikä näkyy koiravalinnoissani ja kasvatusperiaatteissani. Olen tarkka kodin valinnassa, enkä myy pentua ei-harrastaviin koteihin enkä myöskään esimerkiksi pelkästään värin perusteella. En myöskään mielelläni myy pampaita ensimmäiseksi koiraksi, rodun haastavuuden takia. 

Phaleneissa pyrin kasvattamaan energisiä ja aktiivisia seurakoiria, jotka sopivat monenlaiseen elämään, aktiivisista kotikoirista kentällä juokseviin agilitykoiriin. 

En pidä kiinnostuneista varsinaista jonotuslistaa, vaan kirjaan ylös ja lähetän infosähköposteja, sitten kun pennut syntyvät käyn läpi ja kysyn kuka on valmis ottamaan pentua ja näistä sitten valitsen pennuille kodin sen pennun ehdoilla. 

Pennut asuvat minulla kotona, sisätiloissa. Ne tulevat tottumaan vieraileviin lapsiin, lauman muihin koiriin ja kissoihin sekä kaikkiin kodin normaaleihin ääniin. Pennut luovutetaan uusiin koteihinsa aikaisintaan 8 viikon iässä madotettuina, Suomen Kennelliittoon rekisteröityinä, mikrosirutettuina, silmäpeilattuina ja eläinlääkärin tutkimina. Pennun hinta on 2000 euroa (poikkeuspentueita on,  jos uros on kovin arvokas). Kysy hinnasta rohkeasti!

Pyrin aina löytämään jokaiselle pennulle sille sopivaa kotia. Kantakoirani on hyvin energinen ja työkoiramainen, siksi en myy pelkästään seurakoiriksi. Valitsen mihin kotiin kukin pentu menee, ostajani eivät siis itse saa valita pentunsa. Toiveita saa aina esittää, etenkin sukupuolesta. 

Vaikka pentusi vanhemmilla olisi suurikin rivi titteleitä ja harrastustuloksia, en voi luvata juuri teidän pennulle samoja titteleitä. En myöskään voi luvata tietynkokoista koiraa, rodun monimuotoisuuden takia koirista voi tulla hyvinkin erikokoisia. Chili on ylisuuri, siksi pennuistakin voi tulla liian isoja, vaikka jalostuksella ja uroksen valinnalla pyrin pienentämään kokoa. 

Jos olet kiinnostunut pennusta, otathan yhteyttä alla olevan kyselyn kautta:

Linkki pentukyselyyn.

Etsin aina sijoituskoteja, jos asut Kymenlaaksossa tai Itä-Uudellamaalla niin kysythän lisää, jos sijoituskoirakin kiinnostaa. Lue ensin tästä mitä pitää sijoituskoiran kanssa ottaa huomioon.